Bandung Pagi dan Sore

[February 2018]

Di tengah kesibukan di bulan ini, Amakusa band sempat melakukan interview di Raka Radio.
Di sela-sela jadwal interview, kita sempat datang ke beberapa tempat di Bandung.
Dimulai dari pagi-pagi sampai di depan gedung sate


Gue nggak ngerti kenapa sebenernya bawa orang-orang yang pengen banget ke sini
Mungkin karena gue udah keseringan ke bandung belakangan jadinya gue biasa aja.
Jam 6 pagi udah buka map, yang mana jalan ke gedung sate


Pas di depannya gedung sate, yang mau ikut joging ya joging lah.
Padahal tujuan ke sini mau interview radio, bukan mau joging



Ini bus menarik banget sebenernya.
Karena di ujung bus nya ada tempat yang bisa dipakai untuk mancing.
Mancing mancing perhatian ke orang lain . . .


Apa yang menarik dari poster ini, adalah iklannya
Bisa juga ya iklannya dipampang di plang satpol PP begitu.
Wow . . .


Sepulang dari Intervew kita empat diajak ke Communal Coffee
Ini kopi enak, ga bohong sih . . .



Mejeng dulu di ruangan communal coffee
Adanya di Jl. Dago, kalau di cari pakai google map juga ketemu mungkin . . .

Come Back to High School

[January 2018]

Welcome January.
It's been a long time, since perform in highschool again.
Last week, I joined with 2 bands which performed several songs there.


Zenja Band performed several anisong such as Sign (Flow) and Rocks (Hound dog)
Mostly from Naruto ost.


Purei Band, which fully with additional players.
They played L'arc en ciel's songs as their main songlist.


This picture actually not really interesting, by I like the door.
The door is green, my lovely colour.


In the class, while I was setting up my keyboard.
I combine Yamaha PSR with EQ & Modulation pedal effects.


This picture was so funny Hahaha
I feel like I was drank on the stage

Enjoy the videos of L'arc Enc Ciel by Pure bellow here:
-The 4th Avanue Cafe
-Niji
-Link
-Flower

December's Stories to Close up 2017

[December 2017]

It's awesome December to close up 2017.
Thank you everyone for marvelous jurney in this year.
I close this year with Amakusa Band's activity.

JBand Party Mangga 2 Square, December 2, 2017
And of course awesome photo from Yuji.
It was great to hit the stage with them as opening action in December.

After stage performance, and look we are so messy.
Feel free to get any critical comment.
Any comment should make us higher to reach our musical target...

Single campaign in middle of December.
I'm really spam to everyone. Sorryyyy
It was an order from them. It is true...
Hahaha 

Tiger's Eye is released on December 20, 2017
You can find this song in Sportify, Itunes, Deezer, Amazon music.
But, you cannot find this song in Joox
It is the truth

Bogor Matsuri December 24, 2017,
With red devil spear
It should be red, but somebody make the picture become black and white only

Beat Radio performance December 28, 2017
Feels like home, cause we made coffee in radio station by ourself

Say cheese after Beat Radio interview
Hopefully I am the youngest member in this Band, but the truth said "no, you are not"

Visiting Bandung

[November 2017]

Bandung memang tempat yang cocok untuk liburan.
Mau itu liburan keluarga, atau liburan bareng temen.
Bulan ini gue menyempatkan diri untuk jalan-jalan ke bandung.
Cuma setengah hari karena sorenya hujan deres, ya hujan, jadi susah sih untuk kemana-mana.

Udara dingin pagi hari sejuknya beneran sejuk, apalagi pas lagi sepi begini 

Mau liatin gunung sambil galau juga bisa puas sendiri, coba aja

Di Floating Market

Kurang kekinian kalau belum coba yang satu ini

Menurut gue sih ini yang paling ribet ya, gak tanggung tanggung soalnya